Beoordelingen van Pom Lai Rijen

Recente recensies van Pom Lai Rijen

5 sterren na 98 reviews

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was hardstikke lekker enige nadeel was dat we de rijst op moesten warmen die was koud. Voor de rest was het prima zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden..

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruim voldoende...

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia was helemaal zacht. (Zelfs hoekpunten) De gebakken banaan was taai. De rest (zoals gewoonlijk) perfect. Zijn we niet gewend van Pom Lai...

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten top

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naast nasi had ik een extra bami besteld. Helaas een extra nasi gekregen. Wel een prima snelle service!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker gegeten.keurig op de afgesproken tijd de bestelling klaar

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was mooi op tijd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op een verkeerde plek bezorgd ondanks de aanwijzing. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en beleefd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

foeyonghai massief blok ! jammer , maar verder alles smakelijk en mag wel warmer zijn , maar daar biedt de magnetron wel een oplossing voor.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling was prima en goed van kwaliteit .

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk! Veel vlees 🍖 , vis en garnalen in de verschillende gerechten. Teveel voor 4 personen maar het was voortreffelijk. Zeker een aanrader!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat jullie zo goed rekening hebben gehouden met onze allergieën! We hebben lekker gegeten.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar helaas niet meer warm...

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren prima, maar we kregen de bestelling van iemand anders en aan half uur eerder dan verwacht... wij waren zo flexibel om het bezorgde op te eten, maar hoe was het met de klant waarvoor het bedoeld was? Heeft die van onze maaltijd genoten 😜?

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend verzorgd en bezorgd. Heb fijne en goede feestdagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer werd de kroepoek niet meegeleverd. Bezorgen moet echt beter.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren zeer teleurgesteld dat er twee porties bami bijzaten, we hadden een bami en een nasi besteld,.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op de afgesproken tijd bezorgd en eten was goed warm. We hebben weer heerlijk gegeten😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging te laat maaltijd niet meer warm en vroeg om extra gekruid is echter slechts citroen toegevoegd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer grote bestelling (15x) Perfect eten

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer heerlijk. En snel en goed warm afgeleverd. 👍

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik zeer tevreden. De bestelling was ook nu exact op het doorgegeven tijdstip. De kwaliteit bleef dit keer ver achter. Het eten was koud. Sommige gerechten meer korst dan vulling. Als klap was de bestelling niet volledig. De bestelde kroepoek ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gisteren voor het eerst eten bij jullie besteld, het was heerlijk, gaan we zeker vaker doen...grappig was wel dat toen we zaten te eten, de bezorger kwam vragen ofdat we het goede eten hadden ontvangen, want hij stond weer met een tas vol met eten....hoop wel dat de andere klant ook zijn eten heeft ontvangen? Gr. Simone

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakte prima. op tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Op afgesproken tijd stond het klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, stond klaar op de afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg tevreden er over was uitstekend

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling is goed afgeleverd en het smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, zelfs iets eerder. Eten goed warm en vriendelijke bezorgster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had bami pangang met pittige saus besteld maar volgens mij is daar iets mis mee gegaan. volgens mij was het gewone babi pangang saus ? en geen bami pangang met pittige saus? Maar goed had honger dus toch maar opgegeten. zal het wel de volgende keer vermelde als ik weer bestel.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en zeer snelle lev6

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een goede prijs

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gebakken bananen waar slecht van kwaliteit niet wat we normaal gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed thuis geserveerd in diverse bakjes,en omdat alles goed verpakt was ook nog lekker warm.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals gewoonlijk

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we dachten kroepoek besteld te hebben, maar het zat er niet bij. We hebben het zo gelaten. We konden helaas niet zien of terug vinden. Wat we besteld hadden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

prima niks op aan te merken

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles keurig netjes en exact op tijd afgeleverd. En lekker!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snelle bezorging

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd op tijd geleverd, was nog goed warm en smaakte goed. Jammer dat er steeds meer blokjes ham in de nasi en bami zit. De bezorger zat weer aan de verkeerde kant vh plein op zoek naar t juiste huisnummer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

top

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede service op tijd klaar en lekker

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de bezorging als de kwaliteit waren meer dan perfect. We hebben er heerlijk van gegeten!!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit voor een goede prijs. Netjes op tijd bezorgd, lekker warm, lekker veel. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er heel snel, het eten is hier altijd lekker. Zeer aangenaam verrast door de portie grootte want normaal bestel ik niet voor 1 persoon, maar er was genoeg om over om nog een keer van te lunchen

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Niet dat we haast hadden maar wel fijn. Ook de kwaliteit dit keer erg goed. En handig, van tevoren betalen met ideaal.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en warm geleverd. En lekker zo als altijd.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgster zal aan de verkeerde kant vh plein, maar belde vervolgens op zodat ze aanwijzingen kon krijgen waar ze moest zijn. Het eten was nog eerlijk warm dus veel vertraging was er niet opgelopen

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, voortreffelijk meer kan ik er niet over vertellen en voor herhaling vatbaar vriendelijke bezorging en harstikke warm top !!!!!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, voortreffelijk meer kan ik er niet over vertellen en voor herhaling vatbaar vriendelijke bezorging en harstikke warm top !!!!!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes op afgesproken tijd en de kwaliteit van het eten was geweldig . Super

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer heerlijk en er was weer meer dan genoeg. Dit wordt onze nieuwe 'vaste' Chinees!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen, heerlijk gegeten

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niets op aan te merken Top!!!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd die precies op de afgesproken tijd werd bezorgd!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was niet meer warm en dat kwam denk ik omdat ze nogal lang met een andere klant bezig waren en telefoon terwijl ons eten koud stond te worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet lekker, droog en smaakloos

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling prima verlopen, perfect op tijd klaar voor afhaal. Dit keer was de babi pangang saus een beetje dun, maar verder erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en prima verzorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

- was niet duidelijk op hun website hoe te bestellen. Daar kwam ik pas achter bij het restaurant. Handig was wel de QR code bij de deur. -ik moest even wachten in de auto vanwege corona, maar het eten was snel klaar. De Loenpia Pom Lai is een voor de prijs een mooie maaltijd. Bedankt.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goed en lekker eten

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet zo lekker. Te veel gember gebruikt. Prei in de nasi groot en nog rauw. Wel vlug gebracht, maar helaas niet zo lekker.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed! Hadden ook niks anders verwacht!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gerechten waren bijna smakeloos. Weinig smaak/kruiden. Heel veel vet stukjes aan het vlees in een gerecht (kerrie). babipangang was erg droog en veel was te veel doorgebakken. Mie was ook niet smakelijk / weinig groenten en mei was erg plakkerig. Jammer, we hebben vaak bij jullie besteld maar zo slecht hebben we het nooit ervaren. Groeten, Jean - 06-33821794

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Alles goed warm en smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

was goed warm toen wij in dongen aan kwamen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een mooie prijs 1 bak Foe yong hai besteld met nasi was meer dan genoeg voor 2 personen.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we zo eten hebben besteld. Bezorger was er stipt op de afgesproken tijd en het eten was goed heet. Het eten zag er goed uit en smaakte ook heerlijk. Voor herhaling vatbaar👍

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaal goed geregeld!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, bezorging keurig op tijd en eten was goed warm!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste, Ik vond het deze keer echt wat minder En ik vroeg nog zit de kroeoooek erbij ja hoir mevrouw, was inderdaad zo maar zat dubbelgevouwen in het dicht geknoopte tasje dus heel veel kruimels was ik niet blij mee. Verder wel lekker gegeten Met vriendelijke groet,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en mooi op tijd!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te zien aan de kleur vd noodles in de Wantansoep en de kwaliteit van de sateh zitten er weer nieuwe eigenaren in t restaurant. Bezorging prima stipt op tijd.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hier regelmatig met grote tevredenheid afgehaald (vanuit Dongen) maar deze keer was het zeer slecht. Niet gewend van Pom Lai. Bami was koud, maar vooral de Babi pangang Pom lai (Spek, cha siew en babi pangang) was zo hard dat we die geheel weg hebben kunnen gooien. Jammer, vooral omdat het ook nog onze trouwdag was.Hopelijk de volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlotte bezorging . Zeer lekker eten wat. Echt een aanrader!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten en de website waardoor ik besteld had waren perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.